söndag 5 juli 2009

Dag 186 av 365



Visst är de vackra Tagetes. Tycker de har fått ett oförstjänt dåligt rykte som "tant" blomma. De är lätta att odla sjäv, rätt så tåliga och blommar villigt. Synd bara att sniglarna också tycker om dem.

3 kommentarer:

  1. Hei, og takk for visitten i bloggen! :) Så mye fint du lager!
    Det er vel en sammensatt grunn til at vi velger hu, en grunn er at jeg har vært hjemme med barna og har lært dem mye før "skolealder", og hadde lyst å forsette da vi var så godt i gang. Og så føler vi at det gir en fin ro og frihet til barna, de lærer mer på kortere tid. Og så får de "individuelt tilpasset undervisning" som det heter så fint i læreplanen at de skal ha... :) På den annen side har nok store klasser, uro og dårlige internasjonale skåringer på tester i skolen litt og si også... Men det er ikke hovedfokuset vårt.
    Svarte dette på ditt spørsmål? Hu er forøvrig fullt lovlig i Norge, men ikke mange benytter seg av det.

    SvaraRadera
  2. Hallo Ellen, bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik heb inderdaad het idee voor de bloemen gevonden op Stampartic. Ik ben gek op Noorse blogs, ( zoals je kan zien volg ik er een heel stel) Jullie Noren zijn super getalenteerd ;-)
    tot ziens en groetjes, Elly

    SvaraRadera
  3. Hoi Ellen, ja sorry, Zweeds, dat had ik kunnen lezen natuurlijk hihihi. Maar het kunnen ook wel Zweedse blogs zijn hoor hihi, die taal is voor mij allebei abracadabra ;-)
    Nou als je nieuwsgierig bent, moet je eens kijken bij de blogs die ik volg , de links staan links op mijn blog. Er zitten echt hele mooie dingen bij, áls je ervan houdt natuurlijk ;-)
    groetjes, Elly

    SvaraRadera